Studio15 breidt uit!

Wij zijn ontzettend blij met de bijdrage vanuit de regeling Creatieve Broedplaatsen Twente, die uitbreiding van Studio15 mede mogelijk maakt!

Studio15 is dé plek in Twente voor talentontwikkeling voor jongeren tussen 12 en 30 jaar. Het is een succesvol concept dat in 2017 in Almelo van start is gegaan in een gelijkwaardig partnerschap tussen Kaliber Kunstenschool (cultuur) en Avedan (welzijn).

Studio15 biedt jongeren een inspirerende en fijne plek om te zijn, culturele verdieping door deelname aan workshops en masterclasses en podiumervaring tijdens multidisciplinaire shows en evenementen. Vanwege grote belangstelling worden onze locaties in samenwerking met lokale partners uitgebreid naar onder andere Enschede, Oldenzaal, Wierden en Hellendoorn. Daarbij wordt uitgegaan van de kracht van Studio15: het creëren van een optimale omgeving voor ontwikkeling en het bieden van een kwalitatief cultureel aanbod. Vervolgens wordt het aanbod verrijkt met techniek en digitale kunstvormen. Daarmee investeren de partners niet alleen in talentontwikkeling en welzijn van onze jongeren maar worden er ook regionale kansen voor de toekomst gecreëerd.

Meer weten over de regeling Creatieve Broedplaatsen? Kijk op twente.com/creatieve-broedplaatsen

Meer weten over Studio15 in Almelo? Kijk op studio15almelo.nl