Gratis zangworkshop

Op 13 februari om 16:00 uur geeft Marjon Revet een superleuke gratis zangworkshop voor jongeren, waarin je aan de slag gaat met mash-ups! Een mash-up is het samensmelten van twee nummers. Bekende voorbeelden ken je misschien wel uit de hitserie Glee of de films Pitch Perfect. Het klinkt fantastisch en is best moeilijk om zelf te doen, maar Marjon Revet staat te popelen om samen met jou een fantastische mash-up te maken!

In de workshop ga je een uur aan het werk met de nummers Edge of Glory van Lady Gaga en Euphoria van Loreen. Je gaat van alles leren over meerstemmigheid, samen zingen, op elkaar inspelen, ritme en toonvastheid.

Ben je helemaal enthousiast geworden, dan kun je wekelijks meedoen met onze vocal group Scoop!, op dezelfde dag, tijd en locatie als de workshop. In deze groep staat enthousiasme voorop en draait het voornamelijk om het samen zingen en het aanleren van de juiste zangtechnieken. Ook hier ga je meerstemmig zingen en aan de slag met diverse mash-ups.

Meld je snel aan voor de workshop via info@kaliberkunstenschool.nl (onder vermelding van je naam en leeftijd) en dan gaan we snel samen zingen!

Nog even de details op een rijtje:
Wanneer: 13 februari 2023, 16:00 – 17:00 uur
Voor wie: iedereen van 12-21 jaar
Waar: Elisabethhof 10, Almelo
Kosten: gratis
Aanmelden: info@kaliberkunstenschool.nl