Kinderatelier in Hellendoorn

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Kaliber Kunstenschool start dit najaar een hele leuke cursus voor kinderen. In tien weken ga jij de uitdaging aan en je innerlijke kunstenaar de vrije loop laten!

Het Kinderatelier is er voor iedereen die graag lekker creatief met zijn handen bezig is! In deze cursus maak je de mooiste kunstwerken met diverse materialen. De ene week maak je een schilderij en de andere week leer je werken met klei. Het is zeer gevarieerd en zo kun jij ontdekken waar jouw talenten liggen. Je werkt bovendien op een speelse manier en in je eigen tempo. Kunstenares Lies Kuipers kan jou goed begeleiden en helpen met jouw creatieve proces: “Ik vind het prachtig om anderen te begeleiden in het omzetten van hun fantasie in iets tastbaars. Van die interactie word ik echt gelukkig.”

Kinderatelier (6-12 jaar)
Vrijdag 8 oktober, 15:00 uur