Nationale Kunstweek: doe mee!

Van 9 - 17 november vindt de jaarlijkse, Nationale Kunstweek weer plaats. Om jou kennis te laten maken met kunst, kun je bij Kaliber deze hele week komen kijken en meedoen met al onze beeldende lessen.

Zelf creatief bezig zijn is hartstikke leuk én goed voor je. Eigenlijk kun je al snel zelf hele mooie dingen maken, maar door met kunst bezig te zijn kun je ook een andere kijk op gangbare zaken ontwikkelen. Bijvoorbeeld dat er toch meerdere oplossingen voor een probleem zijn, of op vragen meerdere antwoorden. Ook kun je je uiten in kunst. Iets wat je liever niet wilt zeggen kun je wel uiten op papier, op het grote doek of juist in beeldende vorm met steen of klei.

We hebben aanbod voor jong en oud. Ontdek zelf wat het beste bij jou past en kom tijdens de kunstweek langs om het eens te proberen.

Tekenen & Schilderen
Volwassenen en kinderen