Open huis Tubbergen

Wil je graag muziekles volgen of zingen in Tubbergen? Dat kan! Om kennis te maken met alle instrumenten waarop in Tubbergen muziekles kan worden gevolgd, wordt er door alle muziekverenigingen uit alle kernen en Kaliber Kunstenschool samen, een open huis georganiseerd.

Zaterdag 24 juni
11:00 – 13:00 uur
De Delle, Tubbergen

Om 11:00 uur wordt het Open Huis feestelijk geopend met o.a. een optreden van het Zomerorkest.
Ook zullen er optredens van individuele leerlingen en een jeugdorkest te beluisteren zijn.

Loop langs alle lokalen, ontmoet de docenten en de verenigingen en probeer de verschillende instrumenten uit. Ook is er informatie over diverse kennismakingscursussen muziek voor jonge kinderen uit onderbouw basisscholen. Heb je iets gevonden wat je leuk lijkt, dan kun je ter plaatse met de docent een afspraak maken of je aanmelden voor een proefles.

Op 1 januari is het muziekonderwijs in Tubbergen gestart in een nieuwe samenwerkingsvorm. De Federatie van Muziekverenigingen Tubbergen werkt samen met Kaliber Kunstenschool aan kwalitatief goed muziekonderwijs in alle kernen, voor alle kinderen in de gemeente.