Open les vocal group Scoop!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? En houd je van zingen? Vocal group Scoop zoekt nog leden! Daarom wordt er maandag 24 oktober van 16:00 tot 17:00 een open les gegeven in Almelo.

Scoop!

Bij de vocal group wordt er van alles gezongen: Adele, Loreen, Pink… noem het maar op. Enige zangervaring is handig, maar is niet nodig. Het is wel belangrijk dat je je toon kunt houden én lekker enthousiast bent. Geen zorgen, Marjon Weerink kan je veel leren. Door goede technieken krijg je een stabielere, betere klank en dus ook meer zelfvertrouwen. Het streven is om vier keer per jaar met de groep op te treden bij evenementen en korenfestivals. Lees meer…

Zit je al op zangles?

Zit je al op zangles? Dan kun je zelfs gratis aan dit koor deelnemen! Dat is een leuke aanvulling op je huidige zanglessen dus. Naast dat het heel gezellig is om in een koor te zingen, klinkt het ook nog eens heel mooi. Je leert als groep van elkaar waardoor je elkaar naar een hoger niveau kunt tillen.

Waar en wanneer

Iedere maandagmiddag van 16:00 tot 17:00 wordt er gerepeteerd in Almelo bij het Atelier Creatief Centrum, Elisabethhof 10. Lijkt dit je wat? Kom dan naar de open les!