Open repetitie Voices in Pop Bornerbroek

V.I.P. is een popkoor waar iedereen welkom is en waar een goede balans tussen hard werken, persoonlijke, maar ook gezamenlijke ontwikkeling en plezier hoog in het vaandel staat. Van Adele tot Journey, wij durven alles aan!

Kom op 18 juni langs om een kijkje te nemen bij de repetitie. Je kunt meedoen, maar ook gewoon luisteren en kennis maken met de deelnemers en dirigent. Past het bij jou, wil je wel meedoen? Schrijf je dan in, dan zing je namelijk tot de zomervakantie nog geheel gratis mee!

Aangezien popmuziek een heel ruim begrip is, is ook ons repertoire heel breed. We zingen van Adele tot Journey en van golden oldies tot actuele top 40. Alles komt aan bod. Het is ons streven om elk jaar een aantal optredens te verzorgen op verschillende gelegenheden. Hierbij kun je denken aan een optreden tijdens een leerlingenconcert van Kaliber, een eigen concert of een aantal nummers tijdens een kerstmarkt. Iedereen is vrij om opties aan te dragen.

Bij Voices In Pop gaat het er niet alleen om dat iedereen zijn eigen partijen kan instuderen en zingen, maar juist om het luisteren naar elkaar en leren samen te zingen! Daarnaast wordt er door dirigente Marjolein Maandag, van oorsprong zangdocente, ook regelmatig aandacht besteed aan zangtechniek. Op deze manier is er naast het plezier van samen zingen ook ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dit alles in een goede verhouding tussen gezelligheid en resultaat.

Al overtuigd? Meld je dan hier aan met vermelding van actiecode VIP2019.

Ervaring van een lid:

“Toen iemand vroeg of ik bij een nieuw op te starten koor wilde, was mijn eerste reactie: nee, ik hou niet van kerkmuziek en ben niet gelovig. Maar… er werd een popkoor gestart. Dat maakte het al interessanter. Toen bedacht ik me, ik kan helemaal niet zingen! Natuurlijk wel als ik alleen ben, maar het is niet om aan te horen. Toch heeft ze me kunnen overhalen om een keer te komen.

 

Best zenuwachtig ging ik de eerste keer naar de repetitie. We gingen een lied uit Sister Act zingen. En het was zo leuk om te doen én het klonk ook nog mooi. Met tips en aanwijzingen van de dirigente lukte het best goed om met zijn allen een mooi lied te zingen.

Dat is inmiddels ruim 3 jaar geleden. Nog steeds ga ik met veel plezier elke week naar de repetitie. We zingen mooie liedjes, up tempo en ballads. Met elkaar hebben we lol, in de pauze maar ook tijdens het zingen. Af en toe treden we op. Dat is best spannend maar geeft ook een kick als je applaus krijgt.”