Peuter- Kleuterfestival Almelo

Op zondag 15 oktober vindt het jaarlijkse Peuter- Kleuterfestival weer plaats in Almelo! Wil je hier bij zijn? Koop dan nu je kaarten en geniet van de voorstellingen en workshops!

Ochtend voor peuters
09.15 uur – deur open & spelen
09.30 – 10.00 uur – voorstelling 1 nijntje op de fiets of spelen
10.00 – 10.30 uur – pauze en spelen
10.30 – 11.15 uur – workshop naar keuze
11.30 – 12.00 uur – voorstelling 2 nijntje op de fiets of spelen

 

De vijf workshops waaruit je kunt kiezen zijn:
Bibliotheek Almelo – Knipperdeknip, hoera! Vrolijke prentenboekenvoorstelling van het boek ‘Nog 100 nachtjes slapen’ door Milja Praagman. Dorus wil graag jarig zijn. Mama heeft gezegd dat dat nog 100 nachtjes duurt. Haar vriendjes bedenken een stout plan. Agent Snorremans ruikt onraad. Of is het zijn snor?

Kaliber Kunstenschool – Muziek met peuters: Bij feest hoort muziek! Op die feestmuziek gaan we lekker swingen, zwaaien met vlaggetjes en spelen op trommels. Daar wordt iedereen blij van.

Kaliber Kunstenschool – Danspret: Wat is feest zonder een dansje? Kom springen en huppelen, hup hup, voetjes van de vloer en handjes in de lucht. Deze feestdans mag je niet missen.

Kaliber Kunstenschool – Toneelpret: Giraf viert feest!  Kom handjes uit de mouwen, help hem met die supertaart en het wordt een toneelfuifje om van te smullen!

Kaliber Kunstenschool – Knutselpret: Als een echte tovenaar maak je een feestelijk schilderij. Tekenen met een kaars, daarna schilderen met felle kleuren, nog wat mooie glitters erbij. Dan heb je een prachtig schilderij.