Talentprogramma en auditie Pop & Jazz

Voor wie niets liever doet dan muziek maken en daarom zijn of haar instrument of stem graag nóg beter wil leren beheersen.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het talentprogramma Pop & Jazz moet je tussen de 10 en 21 jaar zijn en auditie doen. Je hoeft geen leerling te zijn bij Kaliber om auditie te mogen doen!

Inhoud Talentenprogramma:.

• 36 lessen
  • Extra lestijd van 15 minuten boven op 30 min. les of 10 minuten bovenop 20 min. les
  • Workshops en/of masterclasses
  • Diverse publieke optredens gedurende het schooljaar
  • Bandproject in het najaar (bestaande uit vier lessen op zaterdag)
  • Kleinkunstproject in het voorjaar (bestaande uit vier lessen op zaterdag)
  • Studio opnameproject: we maken een videoclip!
  • Theorie-examen

Auditie & Toelating:

Allereerst stuur je een motivatiebrief waarom je graag (opnieuw) wilt deelnemen aan de Talentenklas Pop & Jazz.

Voor de auditie zelf maak 2 video’s. In de eerste video stel je jezelf voor en speel of zing je je favoriete nummer, met of zonder begeleiding of meespeeltrack. In de tweede video laat je op een nummer wat vrijheden van jezelf horen. Dit kan een stukje improvisatie zijn, wat ad lib momenten over een intro of refrein, of een eigen compositie. Voor de video’s kun je een lengte van 1,5e minuut als richtlijn aanhouden.

Stuur je video uiterlijk 11 juni naar koos.lonis@kaliberkunstenschool.nl.

De video wordt alleen gebruikt voor de auditie en zal verder niet voor andere doeleinden gebruikt worden.