Bedrijven

Ook als bedrijf ben je bij Kaliber Kunstenschool aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer teambuildingworkshops, personeelsuitjes, innovatiemanagement, entertainment, kick-off event, verhuur van vergader- of activiteitenruimtes of de muzikale omlijsting bij een speciale gelegenheid.

Bedrijfsuitje of teambuilding

Een team dat enthousiast is, goed kan samenwerken en haar collega’s goed kent, zal tot mooie dingen in staat zijn. Met teambuilding of een bedrijfsuitje kun je de sfeer binnen je team enorm verhogen en het kan zorgen voor een boost om er samen weer tegenaan te gaan. Kaliber Kunstenschool wil hier graag bij helpen. De wereld vraagt om multitasking, stressbestendigheid en helder denken. Er wordt gevraagd naar creatievelingen die elk probleem tot een kans kunnen maken. Bewezen is dat het beoefenen van kunst de hersenen traint op juist die onderdelen die momenteel zo belangrijk zijn om succesvol te blijven. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met kunst en cultuur en dat geldt ook voor het bedrijfsleven. Daarom bieden wij een aantal mogelijkheden voor teams om eens samen te werken op een andere manier!

xperience

 

Ruimte nodig?

Studio15 beschikt over een prachtige podiumzaal met ruimte voor 325 staanplaatsen. De zaal is geschikt voor bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties, netwerkbijeenkomsten of recepties. Wij organiseren spetterende feesten inclusief drankjes, hapjes en live acts. Denk bijvoorbeeld aan een bekende Nederlandse artiest of DJ. Voor wat intiemere gelegenheden is er de artistieke foyer met vide die voor 100 personen ruimte biedt. Ook hier kunnen gezellige zitplekken worden gecreëerd en is er goede gelegenheid voor horeca. Voor wie een ruimte zoekt om te repeteren is bij Studio15 aan het juiste adres met een grote danszaal, ruime fotostudio en bandruimte met opnamemogelijkheden.

Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.

foyer

zaal

Sponsoring

Wil je jong talent of een van onze maatschappelijke projecten ondersteunen met een financiële bijdrage? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem met ons contact op via info@kaliberkunstenschool.nl.

Bekijk hierover meer op de pagina: Een creatiever Twente.