Workshop + Voorstelling bij Concordia

Concordia heeft allerlei leuke (kinder)voorstellingen. Maar hoe leuk is het als je zelf voorafgaand aan de voorstelling een workshop kunt volgen? Met Kaliber kan het!

 

Unieke Zaken Ieorg Idur (4+)

Dinsdag 27 februari, 13:00 uur

Energieke, fantasievolle en humoristische voorstelling naar een boek van Roald Dahl, met (live-)muziek, toverspreuken en schildpadden… heel veel schildpadden.

Meneer Hoppe is een rustige man. Hij woont al jaren alleen, is dol op klussen en gooit graag een hengeltje uit. Op een dag krijgt hij nieuwe buren; de flamboyante mevrouw Zilver en haar huisschildpadje Rudi. Het is liefde op het eerste gezicht, maar dat durft meneer Hoppe niet hardop te zeggen…Als mevrouw Zilver hem vertelt dat haar lieveling Rudi maar niet groeien wil, grijpt meneer Hoppe zijn kans. Hij verzint een plan – even briljant als krankzinnig – en probeert daarmee het hart van mevrouw Zilver te winnen.
Meesterverteller Roald Dahl schreef in 1990 Ieorg Idur, het laatste boek dat tijdens zijn leven uitgegeven werd.

Workshop + voorstelling bezoeken!

Een leuke dansworkshop voor iedereen vanaf vier jaar. Kinderen kunnen deze workshop volgen om 13.00 uur, voorafgaand aan de voorstelling Ieorg Idur (apart te boeken).
De workshop wordt gegeven op 27 februari, bij Concordia aan de Langestraat, door dansdocente Sonja Bleijerveld.
De workshop duurt ongeveer een uur.

 

Over Unieke Zaken
Unieke Zaken maakt theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt. In een geheel eigen stijl: een energieke mix van beweging, beeld, muziek, poppen en tekst.