Challenge: de rode draad

We moeten allemaal zoveel mogelijk in huis blijven en dat kan soms best een opgave zijn. Wij willen jou helpen om creatief te blijven én om jezelf uit te dagen deze dagen! Dus pak alle knutselspullen uit de kast en doe mee :-)

Wat we hebben gemerkt de afgelopen tijd is dat liefde toch het allerbelangrijkste is. Maar wat is dan die liefde? Misschien is dat voor jou de liefde voor je huisdier, of voor je familie. Maar je kunt ook helemaal verliefd zijn op je gitaar, je nieuwe schoenen of een acteur. Wat het ook is, wij dagen je uit om op een creatieve manier jouw rode draad van het leven uit te beelden!

Hoe kun je meedoen en wat heb je nodig?

Download hieronder één van de templates waarop een rode draad is afgebeeld. Print deze uit en ga aan de slag met stift, verf, papier of stof. Geen printer thuis? Ga dan digitaal aan de slag! Misschien nog wel een extra uitdaging.

Als je jouw ontwerp klaar hebt maak je een foto (of scan je hem) in en stuur je het op naar communicatie@kaliberkunstenschool.nl. Dan zie je jouw werk terug op onze website en sociale media! Als we straks weer open zijn gaan we de kunstwerken ook op onze locaties hangen. Hoe speciaal is dat? 🙂

Natuurlijk kun je jouw kunstwerk ook delen door het te uploaden op Instagram of Facebook en Kaliber Kunstenschool te taggen!

Template1     Template2     Template3

Template4     Template5     Template6


Zelf een template maken?

Als je niet in de gelegenheid bent te printen en niet digitaal wilt ontwerpen, dan kun je natuurlijk zelf een rode draad tekenen. Houd hierbij rekening met waar je op het papier begint en eindigt! Dan past jouw tekening straks ook in de lange slinger en sluiten alle draden mooi op elkaar aan.

Leg je A4 overdwars, in de breedte, en begin en eindig je rode draad op 16cm hoog, gemeten vanaf de onderkant! Als voorbeeld kun je de bestaande templates hierboven bekijken.