Vacature: Docent trompet (Almelo)

Op ZZP-basis | 2-4 uur per week

Wil jij als docent trompet bij ons aan de slag om onze cursisten de fijne kneepjes van het trompetspelen over te brengen? Kaliber Kunstenschool zoekt een docent trompet voor onze locatie in Almelo. 

Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool

Als docent geef je zelfstandig vorm aan de inhoud van de trompetlessen. Het belangrijkste is dat je onze cursisten met plezier trompet laat spelen. Je hebt dan ook oog voor hun niveau, smaak en talent en laat ze hierin hun eigen ontwikkeling doormaken. Binnen de sectie blazers werk je samen met de andere docenten, bij onder meer het organiseren van voorspeelmomenten, open huizen, het opzetten en begeleiden van ensembles en overige activiteiten. Je hebt de mogelijkheid om actief mee te denken over lesontwikkeling en innovatie in het werkveld. Samen met jou kijken we hoe we je opdracht kunnen uitbouwen.

Wat we van jou verwachten

Je kunt zelfstandig op verschillende plekken aan het werk om cursisten uit te dagen en te laten stralen. Dat doe je met enthousiasme en op inspirerende wijze. Je beschikt over goede pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden en weet precies hoe je jouw leerlingen in beweging kunt brengen. Bovendien:

  • heb je een afgeronde opleiding conservatorium met als hoofdvak trompet, je bent nog in opleiding en/of je hebt aantoonbare ervaring in het geven van trompetlessen;
  • ben je zelfstandig ondernemer en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • ben je in bezit van een VOG met screeningsprofiel onderwijs of bereid deze aan te vragen.

Wat bieden wij jou

Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.

Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij nemen de voorbereidingstijd ook mee in het tarief.

Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. We zijn benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien. Ook nemen we je graag mee in onze organisatie, zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren.

Wie zijn wij?

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties.

Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie binnen het onderwijs;
  • cultuureducatie in de vrije tijd;
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein.

Heb je interesse?

Mail jouw cv met motivatiebrief voor 9 oktober 2022 naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Vieke Maas (vieke.maas@kaliberkunstenschool.nl).

Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (0655772206/annette.brugman@kaliberkunstenschool.nl).