Anne Reiling

Hoi!

Ik ben Anne Reiling, creatief counselor en beeldend docent. Mijn interesses liggen vooral in het begeleiden van mensen in hun creatieve proces. Loslaten, vertrouwen, starten, ontdekken en het creatief denken stimuleren. Ik zie liever dat mensen hun eigen ontdekkingsreis ingaan, dan dat ze regeltjes opvolgen omdat het zogenaamd moet.

Binnen kaliber werk ik vooral binnen het sociaal domein, waarbij ik deelnemers stimuleer zichzelf te laten zien. Maak maar! Creëer maar! Er zijn geen fouten. Durf en zelfreflectie staan hier voorop, waardoor het zelfvertrouwen groeit.

Het liefst werk in dan ook in een omgeving én met mensen die met plezier durven te experimenteren. Zo ook bij het intuïtief schilderen!
Creativiteit en het creëren van ‘kunst’ kan je heel veel leren over het leven zelf. En dat vind ik prachtig om aan te stippen en mensen zelf te laten ervaren!

Naast afgeronde kunstacademie opleidingen zoals interieurarchitectuur en de beeldende docentenopleiding, heb ik werkervaringen opgedaan en blijf ik altijd verder studeren!

Ik hou van het tekenen, schilderen, schrijven en het gesprek. En, ik zie mezelf misschien nog wel het meest als een ‘levenskunstenaar’!

 

Lees nog meer over Anne in het interview hieronder.