Joey Vos

''Monkey see, monkey do. Maar dan wel op de goede manier!''

Waarom ben je les gaan geven?

Monkey see, monkey do. Maar dan wel op de goede manier! Deze dagen staat het internet vol met hoe je nou jouw favoriete liedje moet spelen, meestal is het technisch niet verantwoord of kloppen de noten niet. Maar ja, wat nou als je niet beter weet? Ik was ooit ook zo’n iemand. Het heeft mij jaren gekost om mijn techniek bij te spijkeren, daarom wil ik er heel erg graag voor zorgen dat jij jouw favoriete muziek op de juiste manier leert spelen.

Wat drijft jou hierin les te geven?

Mijn grootste drijfveren om lessen te geven zijn o.a. het muzikaal weerzien van mijzelf in leerlingen en leerlingen flinke stappen zien maken, dit voelt voor mij als een hele warme deken bij de kachel met kerst, schenk die warme chocolademelk maar vast in en vergeet de slagroom niet! Met één afgeronde studie aan de popacademie van Amsterdam, één jazz studie in Zwolle & ruim 10 jaar aan leservaring waarvan ook een aantal jaar in het voortgezet- en het basisonderwijs, ben ik er zeker van dat ik jou verder kan helpen in behoorlijk wat muziekstijlen en -technieken!

Omschrijf jouw lessen in drie woorden

Op maat: iedere leerling verdient een persoonlijke aanpak, heb jij geen zin om bezig te gaan met noten lezen of toonladders? Dan gaan we dat zeker NIET doen, het is mijn taak als docent om ervoor te zorgen dat jij het naar je zin hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw muzikale doelen gaat behalen op een manier waarop het voor jou werkt!

Uitdagend: wil jij slappen als Marcus Miller? Weten hoe die toonladders op jouw bas werken? Heel basic spelen met een hele goede time? Jouw favoriete song spelen maar dan op een eigen manier? Of een combinatie hiervan? Alles is mogelijk! Bovenop jouw doel zal ik er altijd voor zorgen je altijd net iets meer mee te geven waardoor jij heel goed begrijpt waarom die wekelijkse lessen van belang zijn!

Variërend: door de jaren heen heb ik oog en neus gekregen voor het opmerken van leerlingen die vastlopen, tijdens zo’n moment is het tijd om het roer om te gooien. Eventjes genoeg van het leren van een bepaalde techniek, vandaag kunnen we het hebben over effecten op de basgitaar, wat voor verschillende basgitaren zijn er? En wat is de oorsprong van de basgitaar? Niet jouw ding? Dan heb ik nog een bibliotheek vol aan alternatieven.

Ben jij net zo enthousiast als ik? Kom dan snel langs om kennis te maken?