Marlot Miesen

Waarom ben je gaan lesgeven in dans?

Ik heb van kinds af aan een grote liefde en passie gehad voor dans. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan en het dansplezier dat het mij brengt wil ik graag met anderen delen. Ik wil iedereen de schoonheid van dans laten ervaren.

Wat drijft jou hierin les te geven?

Het begeleiden van leerlingen in hun eigen ontwikkeling geeft mij energie en zorgt ervoor dat ik met een lach op mijn gezicht in de les sta. Het zien van plezier, enthousiasme en leergierigheid voor dans is aanstekelijk!

Omschrijf jouw lessen in drie woorden

“Plezier, ontwikkeling en een veilige leeromgeving”

Plezier: Onafhankelijk van het soort les staat het dansplezier voor mij centraal.  Even volledig loskomen van de alledaagse bezigheden en volop genieten van het moment waarin er aandacht is voor de bewegingen van het lichaam.

Ontwikkeling: Ik vind het belangrijk dat er binnen de lessen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ruimte voor  het ontdekken van de mogelijkheden van het eigen lichaam en ruimte voor creatief-expressieve  ontwikkeling, waarbij het ontdekken  van de identiteit naar voren komt.

Een veilige leeromgeving, waar leerlingen zich door middel van beweging kunnen uiten, samen kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.