Ralph de Rozario

     

Ik ben Ralph en als docent geef ik bij Kaliber Kunstenschool gitaarles en bandcoaching. Daarnaast organiseer en leid ik jazz- en improvisatieworkshops. Ik ben ook geregeld met mijn super leuke popcollega’s op pad om educatieve muziekprojecten, voorstellingen of optredens te geven voor scholen.

Thuis heb ik honden, katten en kippen. Eén van mijn huskies heeft zich al diverse keren als een echte publiekstrekker bewezen in de rol van kaliber ”mascotte” tijdens evenementen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speel je graag pop, rock of blues en wil je graag gierende gitaarsolo’s of dreunende powerchords ten gehore brengen? Dan is elektrisch gitaar spelen echt wat voor jou! In bijna elk bandje of popnummer zit wel een elektrische gitaar. Het is niet nodig om eerst akoestisch gitaar te leren als je elektrische gitaar wil gaan spelen. Maar het mag natuurlijk wel! Je hoeft ook niet meteen een keuze te maken en je vast te leggen. Het is natuurlijk mogelijk om tijdens de gitaarlessen te ervaren welk type gitaar jou het meest aanspreekt. Elektrische gitaar leren spelen kun je al vanaf 8 jaar.

Speel je al gitaar en wil je een competentere gitarist worden? Ik geef ook les aan gevorderden.

Vraag een gratis proefles aan of email me voor meer informatie.

Ik hoop je snel eens te zien!

Voor meer informatie over mij kun je kijken op mijn eigen website: www.rozariomusic.de.