Dubbelrietdag

Op zaterdag 11 februari wordt de Hobo- en Fagotdag 2017 gehouden. Met speciale gasten, leuke workshops en ontzettend veel muziek belooft het weer een bijzondere dag te worden.

Kaliber Kunstenschool nodigt je uit voor een bijzondere hobo- en fagotdag. Ontmoet hoboïsten en fagottisten uit heel Nederland. Volg een individuele masterclass bij niemand minder dan Marieke Stodiau of Pau-line Oostenrijk. Kies uit diverse workshops en geniet van samenspelen en luisteren naar anderen.

Pauline Oostenrijk is één van de allerbeste hoboïsten van Nederland. Ze is momenteel solohoboïst van het Residentie Orkest in Den Haag. Ze ontving in 1999 als eerste hoboïst ooit de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste staatsonderscheiding op het gebied van klassieke mu-ziek. Dat ze niet alleen prachtig hobo kan spelen, maar ook nog eens heel goed kan schrijven, bewijst haar boek “De geest van Stotijn en andere muziekverhalen”.

Marieke Stordiau ken je van het Nederlands Blazers Ensemble of van het Hexagon Ensemble. Bovendien speelde ze jarenlang in het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ze is oprichtster van de Stichting De Luie Vrouw (ze is allesbehalve lui, maar ze houdt erg van sprookjes…) Verder is ze specialist op de contraforte, een soort nieuwerwetse contrafagot.

Een unieke kans om deze beroemdheden niet alleen live te zien en horen, maar zeker om er les van te krijgen!

 

Zaterdag 11 februari
10:00 – 22:00 uur
Elisabethhof 2, Almelo

Kosten
€25,- (incl. concert NNDE en excl. avondeten t.w.v. €12,50)
Kaliber leerlingen krijgen €5,- korting.
€10,- masterclass Pauline of Marieke

knop-meld-je-hier-aan