Eerste gitaar opgehaald!

Onlangs deden we een oproep voor de actie ‘Geef een gitaar aan een kind‘. Jullie reageerden massaal en leverden prachtige gitaren in, waarvoor veel dank!

Afgelopen week werd de eerste gitaar opgehaald. Hij ging naar een meisje van 11, die blij was met de akoestische gitaar die ze uit mocht zoeken. Ze koos een Spaanse gitaar met een mooie klank en een gevlamde klankkast. Haar moeder vertelde dat haar dochter een lichte vorm van autisme heeft en daarnaast sinds vorig jaar een conversiestoornis heeft. Als ze haar arm straks weer kan bewegen wil ze graag gitaar gaan spelen.

Mooi dat deze gitaar op een plek terecht gekomen is waar hij weer gebruikt gaat worden! Vanwege privacyredenen toont onze docent Maaike de gitaar.

Ken jij een kind dat graag gitaar wilt spelen, maar de financiële middelen daarvoor mist? Of ken je een kind met een rugzakje op sociaal, psychisch of motorisch gebied? Dan komt hij of zij in aanmerking voor één van de gitaren die ingeleverd zijn voor de actie ‘Geef een kind een gitaar’.

Je kunt met ons contact opnemen via de mail: pieterjaap.idema@kaliberkunstenschool.nl