Graffiti

Graffiti gaat ver terug! De street art vorm zoals wij die kennen, begon met het achterlaten van je ‘tag’ met markeerstift maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware kunst. Elke stad heeft tegenwoordig zo’n beetje zijn eigen street art route. ”Weg met de elite, kunst is voor iedereen!” is het motto.

Tijdens deze workshop maken leerlingen hun eigen tag. Onder begeleiding van de workshopdocent starten de leerlingen met het maken van een ontwerp op papier en gaan ze al snel aan de slag met het spuiten van hun eigen tag op een hardboardplaat. Een echte doe-workshop, met een mooi resultaat dat de leerlingen mee naar huis kunnen nemen!

Reserveer voor deze workshop zowel een binnen- als buitenruimte en tevens een plek voor het drogen van de kunstwerken.

Deze workshop kan ook gegeven op Kaliber locatie Enschede (Willem Wilminkplein) of bij Studio15 in Almelo.

Lesduur: vanaf 60 minuten

Kerndoelen: 48, 49

Tarief: Op aanvraag

Bijzonderheden: deze workshop vind (grotendeels) buiten plaats.

Thema: Identiteit en diversiteit