In de spotlights: Fayette!

Vandaag zetten we Fayette Harbers in de spotlights. Fayette geeft peuter- en kleuterdanslessen. Ze is op een hele leuke manier bij Kaliber terechtgekomen: ze belde naar Kaliber om te informeren naar dansles voor haar dochtertje. Ze vertelde dat ze zelf ook altijd dansles had gegeven, bijvoorbeeld Zumba en Streetdance. Bij Kaliber was op dat moment toevallig een vacature voor een dansdocent, en ze werd meteen uitgenodigd om te solliciteren. Fayette is heel blij dat ze op deze spontane manier bij Kaliber is gekomen. En daar zijn wij bij Kaliber natuurlijk ook hartstikke blij mee!

Hoe ziet een les er bij Fayette uit? “Mijn les bestaat vaak uit vijf delen: opwarmen, een stuk diagonaal (met improvisatie van de kids), als het lukt een klein stukje choreografie, iets dat de kids mogen kiezen en dan weer samen afsluiten.” Het allerleukste vind ze de gezelligheid van de kindjes!

Aan ouders van peuters en kleuters raadt ze aan om eens een proefles te proberen. ”Veel kindjes, jongens, meisjes, vinden het hartstikke leuk om te dansen. En ‘s avonds slapen ze als een roos!”

Lijkt het jou ook leuk voor je (klein)dochter of (klein)zoon om proefles Peuterdans of Kleuterdans te doen? Schrijf je dan in via deze pagina!