In de Spotlights: Kaey!

Vandaag staat Kaey van den Berg in de Spotlights. Hij is elf jaar oud en volgt al sinds jongs af aan een heleboel lessen bij Kaliber. Hij zit in de Talentenklas Musical, volgt zanglessen en zit sinds kort ook bij de jeugdband!

“Toen ik ongeveer zes jaar was ben ik begonnen met theater. Ik had me aangemeld voor een proefles omdat ik altijd aan het zingen, dansen en acteren was. Deze proefles vond ik toen zo leuk dat ik de cursus ben blijven doen.”

Kaey vindt de theaterklassen zo leuk omdat hij veel leert over zichzelf en zijn ontwikkeling. “Ik kan mij altijd helemaal inleven in een rol. Ik zou verder graag nog willen leren om mijn zenuwen onder controle te krijgen tijdens een optreden. Dit vind ik nog wel spannend. Ook wil ik leren hoe ik meer geconcentreerd theater kan spelen, ik ben namelijk gauw afgeleid.”

Het is voor Kaey niet alleen bij theater gebleven, toen hij negen jaar was is hij ook op zangles gegaan bij Kaliber. “Ik heb zanglessen genomen naast de theaterklas om beter te leren zingen. Ik kan er mijn energie en creativiteit goed in kwijt!”

Thuis, op de fiets of op school.. Overal waar Kaey komt is hij aan het zingen. “Ik vind het leuk dat je leert om verschillende toonhoogtes te zingen en wat je moet doen om deze toonhoogte te halen. Door de lessen word je elke week dan weer een stukje beter. Ik word heel gelukkig van zingen, al helemaal als ik eindelijk een liedje kan zingen dat ik best lastig vind.”

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Zodra we weer op locatie mogen lesgeven gaat de Vriendenweek Theater & Musical van start. Die week kun jij langskomen voor een gratis open les! Houd voor meer informatie de Vriendenweek-pagina in de gaten!