In de spotlights: Kelvin Bolink

Mijn naam is Kelvin Bolink, ik ben 24 jaar en kom uit Nijverdal. Als DJ en producer onder de naam “Pyrodox” ben ik al flinke tijd in de muziekindustrie aan de slag en ik vond het nu een mooi moment om mijn kennis in zowel de studio als over de muziekindustrie te delen. Daarom zal ik vanaf dit schooljaar lessen MediaMusic verzorgen bij de nieuwe Vooropleiding Conservatorium. Dit is een samenwerking van Kaliber Kunstenschool en ArtEZ hogeschool voor de kunsten binnen het ArtEZ Connected programma.

Verder ben ik werkzaam bij Studio15 als medewerker op het gebied van evenementen, marketing en communicatie. Dit doe ik met veel plezier. Studio15 is een samenwerking tussen Kaliber Kunstenschool en Avedan. Samen werken wij hard aan het samenstellen van een gratis talentontwikkelingsprogramma voor jongeren op het gebied van o.a. muziek, dans, theater, film, fotografie, evenementenorganisatie en ondernemerschap. Tot slot word ik sectievoorzitter van de sectie nieuwe kunstvormen bij Kaliber. Een mooie uitdaging!

Vanaf september begin ik met de lessen MediaMusic. ​De vooropleiding biedt programma’s voor elke studierichting van ArtEZ. Mijn lessen zijn bedoeld om de kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op de studierichting MediaMusic bij ArtEZ en de intakes daarvan. De inhoud van de lessen wordt op maat gemaakt voor de leerlingen, dit hangt natuurlijk af van het instapniveau. We gaan focussen op productietechnieken, concreet werken aan doelstellingen en een stukje presentatievaardigheden. Aangezien het een gloednieuwe vooropleiding is zullen we nog veel gaan ontwikkelen en zullen er ongetwijfeld nog dingen bij komen. Ik heb er zin in!

Meer weten over de vooropleiding? Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/vooropleiding of stuur een mail naar connected@kaliberkunstenschool.nl.