Kaliber gaat twee weken online!

Tijdens de persconferentie op dinsdag 3 november werd aangekondigd dat vanaf 4 november 22:00 uur tot en met woensdag 18 november nieuwe maatregelen gelden. Alle publiek toegankelijke gebouwen zijn in deze periode verplicht gesloten, en helaas vallen de locaties van Kaliber Kunstenschool hier ook onder.

Edit: De veiligheidsregio Twente heeft aangekondigd dat kinderen t/m 17 jaar toch weer les mogen hebben op locatie! Vanaf 12 november starten de fysieke lessen voor kinderen weer. (Met uitzondering van enkele externe locaties, onze cursisten hebben hierover een mail ontvangen.) Volwassenen krijgen t/m 18 november online les. 

Gelukkig hebben we al eens eerder met dit bijltje gehakt, en weten we dat we er samen voor kunnen zorgen dat zo veel mogelijk lessen online kunnen doorgaan. Zo hoef je niets te missen en kun je ook thuis creatief aan de slag!

De digitale lessen starten zo snel mogelijk. Voor sommige lessen zijn een paar dagen nodig om ze op te starten. De lessen zullen zoveel mogelijk volgens de gebruikelijke roosters plaatsvinden. Je docent neemt deze week contact met je op om af te stemmen vanaf wanneer en op welke manier je de les digitaal kunt volgen. Een enkele les is vermoedelijk niet digitaal mogelijk, ook daarover word je deze week geïnformeerd.

De rijksoverheid heeft aangekondigd dat we op 19 november terug kunnen naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. We verwachten dat we onze lessen vanaf dat moment weer corona-proof op locatie aan kunnen bieden. Wij houden jullie op de hoogte over wanneer de lessen weer op locatie starten.

Wij willen je alvast bedanken voor je flexibiliteit en geduld, en zien je graag online!

En wil je een proefles aanvragen? Dat kan altijd! Wij plannen het in op het moment dat het weer kan. In veel gevallen is een online proefles ook mogelijk.

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen vind je in de Q&A. Voor vragen over de lessen zelf kun je terecht bij je docent. Voor andere vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Klantenservice; op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 bereikbaar via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.