Kaliber Speeddate Show

Door het grote aanbod van disciplines bij Kaliber kan het soms overweldigend zijn om te kiezen welke discipline bij jou past. Om het kiezen wat makkelijker te maken kun je tijdens de Speeddate Show kort kennismaken met vijf disciplines om er achter te komen welke het beste bij jou past!

In de video wil Emma (15) een nieuwe hobby beoefenen, alleen weet ze nog niet welke discipline het beste bij haar past. Daarom heeft ze de hulp van de Speeddate Show ingeschakeld. Bij Kaliber in Almelo maakt Emma kort kennis met:

  • Zang
  • Theater
  • Beeldend
  • Dans
  • Muziek

Om er achter te gekomen wat Emma het leukst vindt, voert ze voor alle disciplines kort een opdracht uit. Voor zang zingt ze een prachtige opera over haar leven. Bij dans gaan de voetjes van de vloer en improviseert Emma een dans over hoe zij zich voelt wanneer ze het nummer “De Manier” hoort. Alle remmen gaan los wanneer Emma bij theater  een 15 seconde durende sterfscène die bestaat uit verschillende emoties performt. En als afsluiting maakt Emma voor beeldend in 15 secondes met alleen houtskool de Nachtwacht na.

Nieuwsgierig geworden hoe Emma deze opdrachten allemaal uitvoert? En wil je weten voor welke discipline ze uiteindelijk kiest. Bekijk het in de video hier onder!

En heb jij ook moeite met een keuze maken? Kijk dan eens naar de proeverij!