Kiekadoe Kaliber Specials

Speciaal voor de leerlingen van de naschoolse opvang van Kiekadoe heeft Kaliber Kunstenschool twee proeverijen ontwikkeld.
Een proeverij bestaan uit 3 lessen en wordt voor de kinderen van de naschoolse opvang aangeboden voor het speciale tarief van €15,- per proeverij.

Hieronder vindt u informatie over de verschillende proeverijen.

Proeverij I. Elk kind een kunstenaar

Docent: Rob van Putten
Dag: Maandag van 16.00 -17.00 uur
Data: 6 november, 13 november, 20 november
Locatie: Handvaardigheidlokaal De Holtink

De kinderen worden door Rob uitgedaagd om voorbij hun schijnbare grenzen te kijken en hun creativiteit te onderzoeken in de volgende drie workshops:
1. Boom…In deze workshop maken kinderen met ecoline en speciale stiften een zelfportret als een boom. Om zich hierin in te leven krijgen ze een energizer, daarna gaan ze aan het werk met een emotie die voor hun aan de hand is.
2. Wrijven maar …In deze workshop wordt gewerkt met een techniek die rubbings, ofwel wrijfafdruk heet. In de workshop brengen de kinderen een bepaald gebied of onderwerp in kaart zoals bijvoorbeeld een stoeptegel voor je huis, de jas van je oma of de hond van de buren.
3. In de stijl van Picasso….Na een introductie gaan de kinderen tegenover elkaar zitten en maken van elkaar een zelfportret in de stijl van Picasso.

Proeverij II. Spelen & Zingen in een Band

Docent: Koos Lonis
Dag: Maandag van 16.15-17.00 uur
Data: 27 november, 4 december, 11 december
Locatie: Popbunker De Holtink

In een echte Popbunker maken de kinderen kennis met de verschillende instrumenten van een popband. Ze kiezen een instrument uit en vormen samen met de andere kinderen een echte band. Aan het eind van de drie lessen kunnen ze zelf een liedje spelen en zingen en geven ze een echt optreden!

Vergeet niet om actiecode ‘Columbus’ te gebruiken!
Aanmelden voor de proeverij(en) kan via hier!