Start met een korte cursus!

De korte cursussen gaan weer van start in januari! In een korte periode van 10 tot 15 weken leer je de basis van een kunstvorm, of werk je concreet naar een einddoel toe. Gezellig in een groep, maar toch op je eigen tempo. Zit er iets leuks voor je bij?

Bekijk ons aanbod per plaats:

Aanbod Almelo

Aanbod Enschede

Aanbod Oldenzaal

Aanbod Wierden

Aanbod Tubbergen

Zit er iets leuks voor je bij?

Voor de kids!

Wil je je peuter graag de eerste stapjes laten zetten op de dansvloer? Dat kan bij peuterdans. Tijdens de les kunnen de kinderen zich helemaal inleven en uitleven met als doel om de fantasie te prikkelen en ze bewust te maken van hun eigen bewegingsmogelijkheden. Wil jij graag van die typische balletsprongen maken en oefeningen aan de barre leren? Voor de iets oudere kinderen tussen de 6 en 8 jaar is er kidsklas ballet!

Ben je gek op kleuren, tekenen en schilderen en wil je graag nog beter worden? Bij de korte cursus kidsklas tekenen & schilderen ga je elke week weer op een nieuw creatief avontuur. In tien lessen wordt de kunstenaar in jou naar boven gehaald!

Bij de korte cursus kidsklas Musical staat het ontdekken van de drie musicaldisciplines centraal. Je krijgt les in zang, dans en acteren. Dit zijn dé onderdelen van musical. Bovendien is er ook een korte cursus kidsklas theater. Hier word jij uitgedaagd om je eigen fantasie te gebruiken.

Even proeven bij muziek

Proefrondje muziek is dé oplossing als je graag een muziekinstrument wilt spelen, maar nog niet weet welke! In vijftien lessen krijg je de kans op verschillende instrumenten uit te proberen zodat je aan het eind van de cursus wellicht een gerichte keuze kan maken voor een instrument!

Voor de volwassenen

Bij de cursus gitaar bij het kampvuur leer je binnen een korte tijd de basistechnieken van de gitaar. Gezellig voor in de zomer bij het kampvuur, of in de winter lekker voor de open haard. Of steek je liever je handen uit de mouwen in het atelier? In het tekenatelier leer je alle facetten van het tekenen kennen. Kijken, onderzoeken en ontdekken, daar draait het om. Volwassenen kunnen ook hun creativiteit kwijt in de cursus glasvormgeving, waar je een sieraad, schaal of wanddecoratie kunt maken. Wil je het eens over een heel andere boeg gooien? Dan is theatersport misschien wel wat voor jou. Theatersport is een vorm van theater waarbij het voornamelijk gaat om improvisatie. Je gaat aan de slag met sketches, spellen en opdrachten.

Heb je nog vragen?

Bel 088-4868700 of mail naar info@kaliberkunstenschool.nl.

Eerst even uitproberen? Schrijf je hier in voor een gratis proefles.