Start met een korte cursus!

In oktober starten er weer nieuwe korte cursussen. Hier leer je in zo'n 10 lessen de basis, of werk je concreet naar een einddoel toe. Gezellig in een groep, maar toch op je eigen tempo!

Musical voor peuters, kleuters en kinderen

Op een speelse manier toneel leren spelen dansen en zingen, dat doe je in een musicalklas. Nieuw dit jaar is de korte cursus voor peuters en kleuters. Samen toneelspelen en doen alsof, hoe leuk is dat! De ene week ben je een piraat, de andere week een koningin. Samen met de andere kinderen ga je daarnaast ook nog dansen en zingen. Ook voor de wat oudere kinderen start er een te gekke klas, waar jullie in tien lessen de eerste kneepjes van het musicalvak aangeleerd krijgen. Beide cursussen starten op dinsdag 5 oktober in Almelo.

Rap voor jongeren

Samen met docent Riley Tyrone (ook wel bekend als rapper Mongoose) ga je in de raples aan de slag om de vetste teksten te schrijven en over te brengen op publiek. Hoe maak je een rap, waar haal je inspiratie vandaan en hoe breng je jouw tekst het beste over? Leer het in 10 lessen! Deze nieuwe cursus start vanaf dinsdag 5 oktober in Almelo.

Koorscholing voor volwassenen

Eindelijk mag het weer, zingen in een koor! Maar nu we weer mogen, wil je misschien wat meer verdieping over de techniek of wil je graag bij een koor maar voel je je nog niet zeker genoeg? Dan zit je hier goed. Je gaat onder leiding van professionele docent Shaya van den Berg werken aan diverse zangtechnieken, met van-het-blad-zingen en het notenschrift. Heb je soms last van je stem of is het halen van hoge noten lastig? Ook dan zit je in deze cursus op je plek. Start vanaf woensdag 29 september in Enschede.

 

Natuurlijk is dit niet het complete aanbod, er is nog veel meer mogelijk:

Aanbod Almelo

Aanbod Enschede

Aanbod Oldenzaal

Aanbod Tubbergen

Aanbod Wierden

Aanbod Hellendoorn

Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus voor alle mogelijkheden, of bel 088-4868700 voor specifieke informatie. Eerst even uitproberen? Schrijf je hier in voor een gratis proefles.