Start met een korte cursus!

De korte cursussen gaan weer van start in januari! In een korte periode van 10 tot 15 weken leer je de basis van een kunstvorm, of werk je concreet naar een einddoel toe. Gezellig in een groep, maar toch op je eigen tempo. Zit er iets leuks voor je bij?

Bekijk ons aanbod per plaats:

Aanbod Almelo

Aanbod Enschede

Aanbod Oldenzaal

Aanbod Wierden

Zit er iets leuks voor je bij?

Voor de kids

Speciaal voor de allerjongsten is er Muziek op Schoot. Hier maak je samen met je dreumes muziek en swing je op leuke liedjes. Muziek met Peuters is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Je kind leert hier het plezier van samen muziek maken en ritmisch bewegen.

Wil je je peuter graag de eerste stapjes laten zetten op de dansvloer? Dat kan bij peuterdans. Tijdens de les kunnen de kinderen zich helemaal inleven en uitleven met als doel om de fantasie te prikkelen en ze bewust te maken van hun eigen bewegingsmogelijkheden.

Ben je gek op kleuren, tekenen en schilderen en wil je graag nog beter worden? Bij de korte cursus kidsklas tekenen & schilderen of illustratie ga je elke week weer op een nieuw creatief avontuur. In tien lessen wordt de kunstenaar in jou naar boven gehaald!

Voor de volwassenen

Bij de cursus gitaar bij het kampvuur leer je binnen een korte tijd de basistechnieken van de gitaar. Gezellig voor in de zomer bij het kampvuur, of in de winter lekker voor de open haard. Of steek je liever je handen uit de mouwen in het atelier? In het tekenatelier leer je alle facetten van het tekenen kennen. Kijken, onderzoeken en ontdekken, daar draait het om. Of ga heel specifiek aan het werk bij de cursus Illustratie!

Heb je nog vragen?

Bel 088-4868700 of mail naar info@kaliberkunstenschool.nl.

Eerst even uitproberen? Schrijf je hier in voor een gratis proefles.