fbpx

Start met een korte cursus!

De korte cursussen starten weer in oktober! In een korte cursus leer in 5 tot 15 lessen de basis van een kunstvorm, of werk je concreet naar een einddoel toe. Gezellig in een groep, maar toch in je eigen tempo.

Bekijk ons aanbod per plaats:

Aanbod Almelo

Aanbod Enschede

Aanbod Oldenzaal

Aanbod Wierden

 

Zit er iets leuks voor je bij?

Muziek voor peuters, kleuters en kinderen

Op een speelse manier de eerste muzikale stappen zetten, dat doe je bij onze muzieklessen voor de kleinsten. Je kunt al starten vanaf 1,5 jaar, uiteraard onder begeleiding van (groot)ouders of verzorgers. De docent neemt de kinderen mee in de wereld van muziek, met veel verschillende liedjes en instrumentjes. Spelenderwijs gaan ze bezig met ritme en geluiden! In Enschede en Oldenzaal kunnen ze meedoen met Muziek op Schoot of Muziek met Peuters.

Dans alsof niemand kijkt

Ook start de populaire cursus Peuterdans en weer, waar kindjes al hun energie kwijt kunnen terwijl ze bewegen op muziek.

Nieuw!

Voor kinderen en jongeren zijn er dit seizoen weer nieuwe korte cursussen zoals Beatbox: hier leer je in korte tijd je eigen beat te maken! Ook worden er Basiscursussen Keyboard en Gitaar aangeboden.

Voor volwassenen is er nu ook Ukelele bij het Kampvuur. Binnen 10 lessen leer je diverse akkoorden en steel je de show bij elke gelegenheid. In de cursus Zingen met Rockeffecten leer je je stem op een specifieke manier gebruiken. Of kom alvast in wintersferen met het superleuke Projectkoor: A Ceremony of Carols.

Beeldende kunst voor iedereen.

In een Kidsklas Tekenen en Schilderen gaat de kunstdocent jou meenemen in allerlei verschillende thema’s en onderwerpen. Je gaat aan de slag met potlood, houtskool en verschillende soorten verf. Met elk materiaal ziet jouw kunstwerk er weer heel anders uit! Je werkt in een groep op je eigen tempo. Het kan niet gek genoeg, haal die kunstenaar in jezelf naar boven! Ook voor volwassenen is er een Tekenatelier. In het tekenatelier leer je alle facetten van het tekenen kennen. Kijken, onderzoeken en ontdekken, daar draait het om. Volwassenen kunnen ook hun creativiteit kwijt in de cursus Glasvormgeving, waar je diverse objecten kunt maken met dit bijzondere materiaal. Een schaal, een sieraad of een mooi 2D werk om neer te zetten… laat je fantasie de vrije loop.

 

Heb je nog vragen?

Bel 088-4868700 of mail naar info@kaliberkunstenschool.nl.

Eerst even uitproberen? Schrijf je hier in voor een gratis proefles.