Leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie

Het is binnenkort alweer voorjaarsvakantie! Zoek je nog iets leuks voor de kinderen? Dan kun je terecht bij Kaliber. Er worden meerdere workshops georganiseerd voor kinderen van 6-12 jaar, om lekker creatief aan de slag te gaan in de vakantie. De workshops kosten slechts €10 (contant aan de deur te voldoen). Inschrijven is niet nodig, kom gewoon gezellig langs!

Knutselpret
Ontdek alle mogelijkheden om creatief te zijn tijdens deze leuke workshop! In overleg met de kunstdocent kan je een verrassing maken voor opa en oma, je ouders of misschien zelfs iets voor de liefste meester of juf! Hierbij bedenken jullie samen iets moois met diverse materialen. Knutsel raak en ga los met je fantasie en creativiteit. De workshop vindt plaats van 10:00 tot 11:30 uur in Kaliber Almelo (donderdag 20 februari), Kaliber Enschede (vrijdag 21 februari) en Kaliber Oldenzaal (dinsdag 18 februari).

Toneelpret
Ga samen met andere kinderen het toneel op! Iedereen wil wel eens doen alsof ze iets of iemand anders zijn, en bij deze leuke workshop krijg je daar alle mogelijkheid voor. Onder leiding van theaterdocent René van de Wateringen ga je aan de slag met verschillende acteertechnieken en samen spelen. Word jij een ridder, toverfee of een schurk? Het kan allemaal! Als je daarna vaker met theater bezig wil kun je je meteen inschrijven voor een proefles theater. De workshop vindt van 10:00 tot 11:30 uur plaats in Kaliber Almelo (donderdag 20 februari) en De Passie in Wierden (vrijdag 21 februari).

Workshops bij Concordia
Nog niet uitgeknutseld? Meld je dan aan voor de creatieve workshops bij Concordia in Enschede, en bezoek daarna een voorstelling! Dit kan op dinsdag 18 en donderdag 20 februari.

Meer weten? Klik op de titels van de workshops!