Studio15 Enschede

Ontdek en ontwikkel je talent bij Studio15: de creatieve broedplaats voor jongeren in Twente.

Maak gebruik van de gratis oefenruimtes, studio’s en podia, leer van coaches en professionals uit het vak en ontmoet andere creatievelingen! Gratis toegankelijk voor jongeren van 12 tot 30 jaar.

Bezoek Studio15 in Almelo, Enschede of Oldenzaal.

Ontdek je talent
Dansen, muziek maken, tekenen, fotograferen… Lijkt het je leuk om creatief bezig te zijn, maar weet je nog niet waar jij goed in bent? Heb je wel eens dingen geprobeerd, maar wil je een stap verder komen? Onze creatieve coaches staan voor je klaar om je daar bij te helpen. Kom eens langs of maak een afspraak en we gaan met je aan de slag.

Ontwikkel jezelf
Jij mag bij Studio15 gratis gebruik maken van oefenruimtes en studio’s. Bij Studio15 worden geen gratis lessen gegeven. Wel bieden we een plek waar jij zo vaak als je wilt kunt oefenen. Je kunt lekker je gang gaan en er lopen coaches rond die tips geven als je vastloopt.

Workshops en masterclasses
Ben je al een tijdje bezig met bijvoorbeeld muziek, dans, fotografie, film of theater en wil je je nog verder ontwikkelen? Dan kun je bij Studio15 verschillende masterclasses volgen die gegeven worden door succesvolle professionals.

Een podium voor jong talent
Studio15 biedt een podium waar jij tijdens verschillende evenementen jouw talent kunt laten zien aan de wereld. Ook als je nog geen ervaring hebt is ons podium een mooie plek om dieĀ  ervaring op te doen. Zo werk je aan je presentatie en zelfvertrouwen. Onze jongerenwerkers en coaches helpen je hier graag bij.

Studio15 Enschede

Studio15 is in Enschede gevestigd in het Muziekkwartier in de stad. In de kelders van het gebouw kunnen de creatieve jongeren terecht in de studio’s. Er is een scala aan mogelijkheden, zoals een opnamestudio, verschillende oefenruimtes, een danszaal en een podium.

Ook als bedrijf ben je bij Studio15 aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer teambuildingworkshops, personeelsuitjes en bedrijfsfeesten. De ruimtes van Studio15 zijn beschikbaar voor verhuur.

Studio15 Enschede is een samenwerking tussen Kaliber Kunstenschool, Alifa en Metropool.

Openingstijden
Mail ons
Adres: Willem Wilminkplein 3, Enschede