Vacature: Manager Zakelijk (32 uur)

Kaliber Kunstenschool zoekt per 1 februari 2023 een resultaatgerichte ervaren Manager Zakelijk met kennis van het culturele speelveld.

Onze uiteenlopende markten (o.a. onderwijs, overheid, bedrijfsleven, sociaal domein en particulieren) weet jij doeltreffend te bereiken. Je bent van nature een netwerker die uitstekend in staat is relaties op te bouwen en te onderhouden. Samen met ons bouw je met plezier verder aan onze organisatie. Je krijgt alle ruimte voor het inspelen op kansen en het opvolgen van initiatieven waar we allemaal energie van krijgen. De meerwaarde van integraal werken binnen onze organisatie is voor jou vanzelfsprekend. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Kaliber Kunstenschool is een organisatie in ontwikkeling; er liggen volop mogelijkheden voor jou om je expertise in te zetten en verder uit te breiden.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen ons team?

Als Manager Zakelijk ben je lid van ons MT en resultaatverantwoordelijk voor de (dagelijkse) aansturing van team Zakelijk. Team Zakelijk is een van de ondersteunende afdelingen binnen onze organisatie. Hieronder vallen de zakelijk adviseurs, de medewerkers marketing en communicatie en het team Klantenservice, in totaal zo’n 14 medewerkers.
Er wordt daarnaast intensief samengewerkt met onder meer de programmateams, bedrijfsvoering, informatievoorziening en HR.

In deze functie:

• denk je strategisch mee in de ontwikkeling van onze organisatie.
  • creëer je kansen in de lokale, regionale en nationale markt voor duurzame samenwerkingen.
  • ben je actief op het gebied van fondsenwerving en subsidieaanvragen.
  • ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van strategisch marketing- en salesbeleid vanuit de behoeftes in de markt en gericht op onze diverse doelgroepen.
  • genereer je (nieuwe) inkomsten en initieer je salesactiviteiten.

Wat verwachten we van  jou?

MT-lid
Om als volwaardig MT-lid te kunnen functioneren, ben je cijfermatig en organisatorisch goed onderlegd en beschik je over analytisch inzicht. Je bent in staat langetermijnvisie en strategisch beleid te vertalen naar operationele activiteiten.

Samenwerken
Bovenal ben je een teamplayer die zorgvuldig ophaalt en luistert wat de behoeftes zijn van onze programmalijnen zodat vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd worden. Je werkt nauw samen met de andere teams voor het beste resultaat.

Leidinggeven
Je hebt oog voor de kwaliteiten en talenten van je medewerkers en weet je medewerkers op plezierige wijze te coachen en samen te laten werken.

Netwerken
Het leggen van contacten en verbindingen is je tweede natuur. Dit helpt je om met zowel interne als externe partijen duurzame relaties op te bouwen.

Marketing en sales
We verwachten dat je een aanzienlijke bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van onze marketing- en salesactiviteiten. Je bent dan ook in staat strategie en beleid op dit gebied te ontwikkelen en deze te vertalen naar de uitvoering.

Wat breng jij mee?
Naast een relevante, afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, beschik je over:

• een dosis aantoonbare ervaring en kennis van marketing en sales.
  • ervaring met het aanvragen en verantwoorden van subsidies.
  • ervaring als zakelijk manager in bij voorkeur de culturele wereld, zorg of onderwijs.

Wie zijn wij?
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

• cultuureducatie binnen het onderwijs
  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein

Wat bieden wij?
Wij durven voluit te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie.

We bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Kunsteducatie (schaal 13), met een maximum van € 5.559,- bruto per maand (op fulltime basis/36 uur).

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv met motivatiebrief uiterlijk 8 december 2022 naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie, voorwaarden en de procedure kun je terecht bij Annette Brugman, HR Manager (06-55772206).

De procedure

De 1e gesprekken voor deze functie vinden plaats op de volgende dagen:

Dinsdag 13 december tussen 15.00 en 19.00 uur

De 2e gesprekken vinden uiterlijk 21 december plaats.

Je ontvangt binnen 3 weken een reactie.