Meespeelconcert Gitaar bij het Kampvuur

Een sfeervolle zomeravond vol muziek, gezelligheid en warmte van een kampvuur: hoe leuk is dat? Vrijdag 1 juli 2022 verzorgt Kaliber onder leiding van gitaardocent Anja Meulenbelt een meespeelconcert bij Kaliber Almelo. Elisabethhof 2. De avond is gratis en toegankelijk voor iedereen, maar meld je van te voren wel aan, dan ontvang je namelijk het boekje met alle bladmuziek per mail!

De kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij muziek en gezelligheid centraal staat. Er wordt gezongen met zo veel mogelijk gitaren als begeleiding. Docent Anja Meulenbelt speelt liedjes uit het boek, en jij kan op je eigen gitaar meespelen en daarnaast meezingen. Wees niet bang om een akkoordje hier en daar verkeerd te spelen, want in een grote groep valt dat heus niet op. Probeer dus vooral mee te spelen en plezier te maken. En als je de akkoorden toch niet even weet, zing je gewoon mee! Daarnaast wordt de zang nog extra ondersteund met zangleerlingen van Kaliber. Ouders die hun kinderen komen brengen mogen ook blijven luisteren en meezingen.

Het is handig om een kussentje mee te nemen om op te zitten en een lampje om de bladmuziek te kunnen lezen als het donker wordt. Daarnaast adviseren we ook om een dikke trui mee te nemen voor wanneer het afkoelt. En vergeet vooral je gitaar, eventuele capo, en het kampvuurboekje niet zodat je goed mee kunt doen.

Het meespeelconcert duurt van 20:00 uur – 22:00 uur. Aanmelden kan via info@kaliberkunstenschool.nl.

Wij hebben er nu al veel zin in. Jij ook?