Meespeelconcert Gitaar bij het Kampvuur

Als afsluiting van de korte cursus Gitaar bij het Kampvuur, is er een groots Play & Sing Along concert georganiseerd! Op 28 juni kun je met je gitaar naar de Universiteit Twente komen om mee te spelen. De avond is open en gratis toegankelijk voor iedereen, dus ook als je geen les hebt bij Kaliber!

Meld je van te voren aan via info@kaliberkunstenschool.nl, dan ontvang je namelijk gratis het boekje met alle bladmuziek per mail.

De Kampvuur-avond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij er gezongen wordt en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding. Anja Meulenbelt heeft de leiding en speelt de liedjes uit het boekje. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar.

De groep is zo groot, dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen! Ouders die hun kinderen komen brengen kunnen ook blijven luisteren en meezingen.

28 juni 2019
20:00 – 22:00 uur (19:30 uur inloop)
Openluchttheater van de Universiteit Twente
Bij regen wordt de bijeenkomst verplaatst naar de Agora in de Vrijhof

Wat neem je mee?
Natuurlijk een gitaar, het kampvuurboekje en eventueel een capo. Een kussentje om op te zitten, een lampje om te kunnen lezen als het donker wordt en eventueel wat warme kleding.