Met Zoef naar de jungle

Zou het niet leuk zijn om heerlijk als een aapje door de jungle te kunnen slingeren? Kijk dan maar eens goed om je heen. Want, ja, je ziet het goed! We zijn samen als apen naar de jungle gezoefd. Een leuke theaterworkshop waarin bewegingstheater centraal staat.

In deze theaterworkshop nemen we de kleuters mee op reis. Samen met personage Zoef beleven we een leuk avontuur; we zoefen naar de jungle en de kinderen veranderen in aapjes die apenstreken uithalen. De workshop start met een korte warming-up met verschillende oefeningen zoals de Woesh, de woesh is een wolk die van vorm en gewicht kan veranderen. De woesh word doorgegeven in een kring. Vervolgens gaat het avontuur echt van start en beleven we de grootste avonturen, zoals de echoput. Ook klimmen we in bomen op zoek naar bananen. We sluiten de les af met de terugreis naar het (klas)lokaal en een korte nabespreking.

 

Duur: 45 minuten

Kerndoelen: 54 en 55

Bijzonderheden: stimuleren van fantasie, stimuleren zelfvertrouwen door fysieke oefeningen, stemgebruik en improvisatie, spiegelen, geleide fantasie, fysieke transformatie

Kosten: €115