A Ceremony of Carols

Dit projectkoor van Kaliber zoekt zangers met een vleugje lef! Tijdens acht gezellige én uitdagende repetities studeren we samen het prachtige Ceremony of Carols in.

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie
Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Op zaterdag 17 december voert Kaliber Vocaal in samenwerking met vrouwenkoor Vivace uit Ahaus de Ceremony of Carols van Benjamin Britten uit. Dit prachtige werk zal begeleid worden door harpiste Janne Minke Nijp en staat onder de muzikale leiding van Shaya van den Berg (twee topdocenten van Kaliber!).

Heb je al enige koorervaring en lijkt het je leuk om mee te zingen? Dat kan. Speciaal voor dit concert kan je je aanmelden om op projectbasis mee te zingen. We starten na de herfstvakantie en repeteren acht zaterdagen van 10.15 tot 11.30 uur in  Kaliber Enschede. Elk koor repeteert op zijn eigen dag en tijd. In de eindfase komen we samen. Spannend!

Vind je het leuk om solo of een duet te zingen? Dan mag je voorzingen.  De solo’s en het duet zijn alleen voor sopranen.

Om een mooie balans in de  koorklank te krijgen doen we een extra oproep voor bas- en tenorstemmen. Dus zegt het voort!

In 1942 componeerde de Britse componist Benjamin Britten een zevental kerstliederen op middeleeuwse teksten.  Deze reeks breidde hij uit tot het uiteindelijk alom bekende werk A ceremony of Carols. Aanvankelijk voor vrouwenkoor gecomponeerd kwam er al snel een versie voor gemengd koor. De Carols worden begeleid door de harp.

Oefenmateriaal is na aanmelding op te vragen bij infostudiovocalis@gmail.com. Ook kan je hier doorgeven of je wilt auditeren voor een solo.

Zing je met ons mee?

 

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?