Basis Zangtechniek

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Voor wie graag (nog) beter wil leren zingen, is de cursus Basis Zangtechniek ontwikkeld. Tijdens de cursus leer je verschillende technieken en ga je aan de slag met onder andere bewustwording van je ademhaling, zingen met volume en het echt leren kennen van je eigen stem. Ook perfect als toevoeging op huidige zang- of koorlessen.

In tien weken gaat zangeres Sarah Fleischhacker je diverse zangoefeningen voorleggen over toonladderfiguren en akkoorden. Daarnaast werk je samen in de groep aan articulatie, intonatie en houding. Doordat de cursus in groepsverband is kun je ook weer van elkaar leren, maar uiteraard wordt er gekeken naar jouw eigen niveau en behoeften. Als afsluiting studeer je samen een nummer in.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?