Basiscursus Gitaar

Wil jij weten of gitaarles iets voor jou is? Deze basiscursus is de perfecte manier om daar achter te komen. Je gaat in een gezellig groepje aan de slag om de basisbeginselen van de gitaar te leren.

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie
Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

In 10 lessen kom je erachter wat je allemaal kunt met een gitaar. Van tokkelen tot akkoorden en van simpele melodieën tot bekende liedjes. Topdocent Paul Gerritsen, die zelf zowel akoestische als elektrische gitaar speelt, kan je er alles over vertellen! Leer hoe leuk het is om samen muziek te maken, op een mooi en veelzijdig instrument.

Iedereen van 7 tot en met 12 jaar kan meedoen aan deze cursus. Je hoeft nog helemaal niets aan te schaffen, want je kunt gratis gebruikmaken van een leengitaar. Heb je zelf al een gitaar in huis? Dan vinden we het natuurlijk leuk als je die meeneemt! De docent kan je helpen om de gitaar te stemmen.

En is het echt iets voor jou? Dan kun je daarna doorstromen naar een jaarcursus, en zelfs in een band spelen als je dat wilt!

 

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?