Basiscursus Keyboard

Wil jij weten of keyboard iets voor jou is? Dan is deze basiscursus keyboard perfect voor jou! Onder begeleiding van een professionele docent ga je in een gezellig groepje aan de slag om in 10 lessen alle mogelijkheden van dit veelzijdige instrument te ontdekken.

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie
Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Met een keyboard zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt DJ-sounds maken, de klank instellen als een saxofoon, viool, een potje drummen of natuurlijk niet te vergeten; gewoon piano spelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het keyboard heeft er wel een knopje voor. Door het gebruik van akkoorden en de verschillende knoppen op het instrument, kun je al snel de eerste nummers meespelen.

Iedereen van 7 tot en met 12 jaar kan meedoen aan deze cursus. Je hoeft nog helemaal niets aan te schaffen, want je kunt gratis gebruikmaken van een leenkeyboard. Die mag je zelfs mee naar huis nemen.

De lessen worden gegeven door de professioneel geschoolde én superleuke docent Koos Lonis. Vond je de lessen leuk? Dan kun je je na de basiscursus doorgaan in een jaarcursus, en misschien zelfs wel in een band spelen!

Vraag hier een gratis proefles aan!

 

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?