Cajon: meespelen met je muziek

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

De cajón (spreek uit als “kachón”) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de popmuziek. In een reeks van 10 lessen leer je een aantal basistechnieken die je meteen kunt toepassen bij het bespelen van dit bijzondere instrument. Diverse drumgrooves komen aan bod, zoals de rockbeat, de disco, de blues en de shuffle. Hoe gaaf is het om in zo’n korte tijd allerlei grote hits uit je Spotify playlist mee te kunnen trommelen! Je zal versteld staan van het snelle resultaat en ontdekken hoeveel meer de cajón is dan slechts een houten kistje met een klankgat.

In de eerste les zal de docent een introductie geven over het instrument. Er zijn dan cajóns aanwezig voor gebruik. Ga je door na de eerste les, dan dien je er zelf eentje aan te schaffen. De docent kan je van informatie voorzien over de aanschaf!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?