Dreumesmuziek

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

De cursus Dreumesmuziek is een cursus waarbij de allerkleinsten op een speelse en plezierige manier in aanraking komt met muziek. De docent Laura Pignataro zet afwisselend spelletjes en verschillende materialen in, met als doel je kind de taal van de muziek te laten ontdekken. Door kleine melodietjes en ritmes te imiteren in klank en beweging, ontwikkelen de dreumesen hun stem en hun muzikale gevoel.

Deze cursus is gebaseerd op de Music Learning Theory van Edwin Gordon en doe je als (groot)ouder samen met je kleintje. Het is belangrijk dat je kindje los kan lopen.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

 

Lees meer over dreumesmuziek in dit artikel: indebuurt.nl/almelo/doen/laura-geeft-muziekles-aan-kindjes-jonger-dan-4-jaar

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?