Illustratie voor volwassenen

Een illustratie is een tekening waarmee je verhalen verrijkt. Je ziet ze vaak in boeken, maar bijvoorbeeld ook op posters of bij artikelen in een krant of tijdschrift. Deze cursus helpt je om het verhaal in je hoofd te voorzien van passende illustraties. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden! Dus heb je zelf een boek geschreven dat je wilt illustreren, zit je hoofd vol verhalen of ben je gewoon geïnteresseerd in dit genre? Dan is dit de cursus voor jou!

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie
Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

De cursus bestaat uit 10 lessen, waarin je aan de hand van allerlei oefeningen leert om het idee in je hoofd te vertalen naar papier. Daarbij word je ondersteund in het (verder) ontwikkelen van je eigen stijl. Kunstenaar Jim Kievit geeft je alle tools om verder te kunnen met jouw ideeën.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?