Ben je geïnteresseerd in jazzmuziek ? Hou je van improviseren? Heb je altijd al wat meer willen weten over hoe je omgaat met een jazz repertoire? Dan is dit misschien iets voor jou!

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie
Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

In de workshops word er aandacht besteed aan gehoorstraining, timing, frasering, theoretische kennis van akkoorden en toonladders en ligt er uiteraard een belangrijke focus op het ensemblespel.

Jazz en blues stukken worden geanalyseerd en je krijgt studiemateriaal aangereikt om over typische jazz akkoordschema’s te leren soleren. De  workshop is met name geschikt voor blazers, strijkers, gitaristen en pianisten vanaf 18 jaar die relatief nieuw zijn op de hiervoor genoemde onderwerpen.  Ook vocalisten zij welkom. Gedurende de serie lessen zal dan een zangdocent bij de workshop aanwezig zijn.

De workshop wordt afgesloten met een optreden. Dit is niet het doel opzich maar meer een stimulans om met de jazztaal bezig te zijn.

Lijkt jou dit wat? Meld je dan snel aan!

Docent

Ralph de Rozario

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?