Kaliber String Players

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Kaliber String Players heeft plaats voor nieuwe leerlingen! Speel je viool, altviool, cello of contrabas? Dan is dit leuke strijkersensemble van Kaliber misschien wel iets voor jou.

Kaliber String Players is bedoeld voor strijkleerlingenvanaf 10 jaar, met minimaal het niveau van het A-examen. Het is een voordeel als je al vaker samen hebt gespeeld, bijvoorbeeld in beginnersensemble First Fiddly Fun.

Elke week gaan we aan de slag met zeer afwisselende muziek. Nadat je thuis hebt geoefend werken we in de les aan mooie klank, zuiverheid, dynamiek en alles wat erbij komt kijken om goed samen te spelen. Uiteraard oefenen we goed, maar het is vooral heel gezellig! Gezamenlijk werken we naar optredens toe, bijvoorbeeld bij de Kaliber Theatershow.

Deelname gaat in overleg met je eigen docent en de ensembleleider. Instromen kan het best in september of januari, maar in overleg is het ook mogelijk op andere momenten. Wil je een keer komen kijken of meedoen? Vraag het aan je docent op schrijf je in voor een gratis proefles.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?