Kids Pop!

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Kids Pop! Is een kinderkoor van Kaliber Kunstenschool met een erg breed liedjes repertoire. Door de ruime leeftijdscategorie zingen we liedjes die voor iedereen leuk zijn om te zingen en waarbij het niet uitmaakt hoe oud je bent. Het plezier in het zingen staat voorop!

 

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

We hebben als kinderkoor al een aantal keer opgetreden op evenementen van Kaliber. We hebben altijd zo veel plezier dat we dit zeker willen blijven doen. Sinds dit jaar telt het kinderkoor 11 leden. Het is een kinderkoor voor jongens en meiden en voor een brede leeftijdscategorie. Het is een erg leuk en enthousiaste groep en in de les wordt er dan ook heel wat af gelachen, want naast het zingen vinden we plezier heel erg belangrijk!

Voornamelijk wordt er in het Nederlands gezongen maar heel af en toe komt er ook iets Engels voorbij.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?