Kinderyoga

In deze tijd van overmatige prikkels is yoga voor kinderen een verrijking! Voor een harmonieus, krachtig en flexibel lichaam, innerlijke gezondheid en emotionele stabiliteit.

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Drukke, stille, prikkelbare, onzekere of gevoelige kinderen? Kinderyoga is voor ieder kind geschikt!

Waarom? Omdat een goede lichaamshouding, juist ademgebruik en het leren bedienen van de ‘pauzeknop’ (stressreductie) heel veel rust en helderheid biedt voor elk kind. Omdat yoga een non-competitieve benadering is van het lichaam waarbij de zelfverzekerdheid en acceptatie van het kind voorop staan.

Kinderyoga stuurt emoties en kalmeert de geest, verhoogt de concentratie en de fysieke mogelijkheden. Ook kun je er beter door slapen!

Op speelse wijze worden de lessen aan de hand van visualisaties zoals dier- en natuurfiguren opgebouwd. Er zijn oefeningen die alleen worden gedaan, maar ook samen of  in een groepje. Voor meer rust en zelfkennis, meer evenwicht en zelfvertrouwen. De groepsoefeningen zorgen voor meer dynamiek, samenwerking en spelplezier.

Kinderyoga is goed voor elk kind, maar vooral heel erg leuk!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Foto: yanalyaa on Freepik

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?