Klavecimbel

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Lijkt het je leuk om klavecimbel te spelen? Bekijk dan het aanbod hieronder. De individuele cursussen plan je in overleg met de docent in en kunnen vrijwel altijd bij jou in de buurt gegeven worden op een tijd die jou uitkomt!

 

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Iedereen kent de piano, maar heb je weleens gehoord van klavecimbelles? Dit is een vrij onbekend toetsinstrument dat veel op een piano lijkt. Toch is het net even anders. Hoe hard of zacht je op de toetsen drukt, hij produceert evenveel geluid. Dit is bij de piano wel anders! Wil jij een origineel en veelzijdig muziekinstrument spelen? Ga dan klavecimbel leren spelen.

Voor zowel gevorderden als beginners en voor jong tot oud is dit instrument geschikt. Van klassiek tot popliedjes, solo spelen of als begeleiding; de keuze is aan jou. Jij geeft aan welke richting je uit wilt met het spelen. Als je nog niet precies weet wat je wilt, dan begin je met een combinatie van allerlei muziekstijlen.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?