Koormaatjes

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

In de afgelopen maanden is het ‘live’ zingen voor koren tot stilstand gekomen. Nu de regels weer versoepelen, vallen veel koren toch buiten de boot. Zingen in groepsverband is namelijk nog steeds niet toegestaan. Gelukkig heeft Kaliber Kunstenschool daar iets op gevonden!

Hoe werkt het? Je zoekt iemand van je koor waarmee je aan de slag wil. Samen geef je je op voor een cursus ‘Koormaatjes’ De cursus bestaat uit 6 lessen van 40 minuten. Samen met de docent stel je de inhoud van je lessen samen. Wil je werken aan adem- of zangtechniek? Of wil je stukken voor je koor instuderen? Misschien samen mooie duetten zingen? Jullie bepalen waar je mee aan de slag gaat. Onze docent Klassiek Zang, Shaya van den Berg, zorgt voor een passend niveau van stukken en techniek. Ze kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan!

De lessen worden gegeven op donderdagmiddag of -avond in het Muziekkwartier in Enschede. Komt dit je niet uit? Neem dan even contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?