Koorscholing

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Zing je al in een koor en wil je wat meer verdieping over de techniek of wil je graag bij een koor maar voel je je nog niet zeker genoeg? Dan is de cursus Koorscholing iets voor jou. Je gaat onder leiding van professionele docent Shaya van den Berg werken aan diverse zangtechnieken, met van-het-blad-zingen en het notenschrift. Heb je soms last van je stem of is het halen van hoge noten lastig? Ook dan zit je in deze cursus op je plek.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Deze praktische cursus bestaat uit 10 afwisselende bijeenkomsten. De basis van de muziektheorie komt langs en je gaat (beter) van blad leren lezen, werken aan een goede houding en natuurlijk lekker veel praktijk. Kortom: alles wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in je koor!

Het is een groepscursus, maar er is veel aandacht voor het individuele niveau van de deelnemers. Met de groep wordt mooie muziek gemaakt aan de hand van canons en driestemmige koorstukken.

Docent Shaya van den Berg deed na haar conservatoriumopleiding veel ervaring op als klassiek zangeres, als zangdocent en als koordirigent en is dus de perfecte docent om jou verder te helpen.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?