Kunst voor 2

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Kunst voor 2 is voor iedereen vanaf 4 jaar. Het leuke is dat je deze workshop samen met je vader, moeder, verzorger, opa of oma kunt doen!

Maar wat ga je dan doen? 

Samen ga je met het leuke en veelzijdige materiaal klei een schaal maken! De schaal wordt versierd met bloemen, vissen, huizen, of wat je maar leuk vindt. Daarna gaan we deze beschilderen met een gekleurde klei (engobe).  Zo maak jij echt een uniek kunstwerk om thuis neer te zetten of bijvoorbeeld fruit op te bewaren.

Helaas kan de schaal niet direct mee naar huis. Want hij moet nog drogen en gebakken worden. Dit gebeurd in onze grote oven! Je ontvangt bericht wanneer jouw werk klaar is om meegenomen te worden.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?