Multiple-Voices

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Multiple-Voices is het auditie jeugdkoor van Kaliber Kunstenschool en heeft een gevarieerde lijst met repertoire, waar veel klassieke muziek deel van uit maakt maar ook pop- en musicalliedjes.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- € 21+ €

Naast optredens neemt Multiple-Voices ook deel aan verschillende concoursen en wedstrijden en gaan ze op concertreizen. Naast gezellig samen zingen is niveau en talent ontwikkeling erg belangrijk.

Recent stonden we in de finale van het Rabo Open Podium, zongen we voor de Unicef Talentbattle in Utrecht, gaven we concerten in Wenen en Duitsland en hebben we de 2e prijs gewonnen tijdens het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in België.

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?