Leeftijd

Dit is een beschrijvende tekst

Gemeente

Cursusduur


Musical Productieklas

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Droom je ervan om in een grote musical te spelen?  Houd je van acteren, zingen en dansen? Dan ben jij voor de musicalproductieklas geboren

Vraag hier een gratis proefles aan!

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- 21+

In de musicalproductieklas staat het werken aan een grote eindmusical centraal. Onder leiding van een professionele docent werk je samen met alle andere musicalproductieklassen aan een grote gezamenlijke musicalproductie.

In de eerste periode van het jaar zullen we veel bezig zijn met techniek (Zangtechniek/speltechniek). Denk aan improvisatiespellen, scenes spelen, liedjes instuderen met de daarbij behorende techniek. Het ontdekken van je eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten staan daarin centraal.

Naarmate het jaar vordert werk je samen met alle musicalproductiegroepen naar een grote eindmusical! Welke musical het wordt, zal in de loop van het jaar bekend gemaakt worden.

 

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?